MOOI bij HAAR ook voor hem

comfort zone
Free from silicons, parabens, mineral oils, artificial colors, animal derivatives
Comfort Zone

ANCIENT & MODERN RITUALS

Geniet van de combinatie van innovatieve, bewust gekozen en wetenschappelijk onderbouwde productformuleringen, unieke behandeltechnieken en massages. De formuleringen zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen.
Iedere behandeling start met het Tranquillity welkomstritueel, dat zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Daarbij ondersteunt het de effectiviteit van de voor u geselecteerde behandeling. Naast erfelijke factoren heeft lifestyle de grootste invloed op uw gezondheid, hoe u zich voelt en hoe dit weerspiegeld wordt op de huid. Onze lifestyletips dragen bij aan het creëren van een optimaal huidresultaat.

Express Facials

Geen tijd voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, maar wel een beauty touch up nodig? Deze behandeling past perfect in een druk schema.

Active Pureness Express
30 minuten
€44,50

Een behandeling voor de onzuivere huid.

Hydramemory Express
30 minuten
€44,50

Een behandeling voor de huid met behoefte aan diepe hydratatie.

Recover Touch Express
30 minuten
€44,50

Een herstellende en voedende behandeling.

Inhoud van de behandeling: huidanalyse – Tranquillity welkomstritueel – reiniging – peeling – masker – hand,-  hoofd,- of voetmassage – afgestemde huidverzoring.

Essential Facials

Een behandeling afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Dankzij de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten en de exclusieve Esalen of Detox Touch massage ervaart u direct resultaat.

Comfort Zone - Sublime skin

Active Pureness
60 minuten
€74,50

Een behandeling die de huid diep reinigt en laat stralen. De behandeling wordt gekenmerkt door de toepassing van een matterend spirulina-algen peel-off masker.

Hydramemory
60 minuten
€74,50

Een diep hydraterende behandeling die resulteert in een optimale hydratatie en een blijvend jeugdige uitstraling. Maakt de huid zijdezacht en compact en gaat uitdroging en vroegtijdige huidveroudering tegen. De massage wordt uitgevoerd met brushes om het hyaluronzuur en de Moringa olie diep in de huid te transporteren.

Recover Touch
60 minuten
€59,50

Een herstellende en voedende behandeling dankzij antioxidanten uit Gojibes en Macadamia olie voor de huid die beschadigd is door de zon, pollutie en veroudering.

Remedy
50 minuten
€69,50

Een behandeling die de weerstand van de gevoelige, delicate huid versterkt en verhoogt, door een innovatieve aanpak met Prebiotica uit suikerbieten. De behandeling is in zijn geheel PARFUMVRIJ.

Inhoud van de behandeling: huidanalyse – Tranquillity welkomstritueel – reiniging – peeling – epileren of onzuiverheden verwijderen – Esalen massage van gezicht, decolleté, nek en schouders OF Detox Touch massage – masker – hand,- hoofd,- of voetmassage – afgestemde huidverzorging.

Age Correction Facials

Geef uw huid een boost voor een frisse, volle en levendig uitziende huid.
Dankzij de kracht van hoogwaardige ingrediënten, de fruitzuren, het liftende masker en de Active Lift massage geeft het een direct zichtbaar resultaat. De Active Lift massage is een massage geïnspireerd op de traditionele Japanse Kobido technieken, hierdoor herstelt het volume van de huid en stimuleert het de celvernieuwing.

Sublime Skin Double Peel
45 minuten
€79,50

Een behandeling die de celvernieuwing stimuleert en de teint van het gelaat en de hals verheldert. De doeltreffendheid en gerichte werking worden bereikt dankzij de dubbele peeling gecombineerd met Vitamine C.

Inhoud van de behandeling: huidanalyse – Tranquillity welkomstritueel – reiniging – fruitzuurpeeling – Sublime Skin huidverzorging.

Sublime Skin Active Lift
60 minuten
€104,50

Een verstevigende en liftende behandeling voor het gelaat en de hals. In combinatie met de specifieke [Sublime Skin Active Lift] Massage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De gerichte werking en doeltreffendheid worden vooral behaald door het innovatieve biphasic peel-off mask.

Inhoud van de behandeling: huidanalyse – Tranquillity welkomstritueel – reiniging- dieptereiniging – epileren of onzuiverheden verwijderen – Active Lift masker – hand,- of voetmassage – Kobido Massage – Sublime Skin huidverzorging.

Sublime Skin Deluxe Lift
75 minuten
€124,50

Een complete behandeling met alle elementen uit de Double Peel en Active Lift Facial.
Verstevigt en lift de huid en gecombineerd met de specifieke [Sublime Skin Active Lift] massage stimuleert het de celvernieuwing en geeft het de huid volume.

Inhoud van de behandeling: huidanalyse – Tranquillity welkomstritueel – reiniging – fruitzuurpeeling – Active Lift masker – hand,- of voetmassage – Kobido massage – Sublime Skin huidverzorging.

Sublime Skin Hormon – Aging
90 minuten
€144,50

Een behandeling om de ongewenste effecten van hormonen op zowel de huid als de emoties te verminderen, ofwel een behandeling voor vrouwen die last hebben van symptomen gerelateerd aan de menopauze; dunner worden van de huid, extreme droogheid, verlies van elasticiteit en geestelijke en lichamelijke overgevoeligheid.

Inhoud van de behandeling: huidanalyse – Tranquillity welkomstritueel – reiniging – fruitzuurpeeling – hoofdhuidmassage- massage- oogmasker- Active Lift masker, voetmassage – fruitzuurpeeling armen en massage armen en hand – Petrisage & Ko-Bi-Do massage inclusief hoofdhuidmassage – Sublime Skin huidverzorging.

ADD-ON ENHANCEMENT FOR THE EYES
€17

Een actieve en verjongende oogbehandeling om het gebied rond de ogen te verjongen, wallen te verminderen en de verschijning van donkere ringen en fijne lijntjes te verbeteren.

Comfort Zone - Good night with Renight

*ALLE ANTI-AGING BEHANDELINGEN ZIJN VOOR OPTIMAAL RESULTAAT IN KUURVERBAND TE BOEKEN*

MEN

High Performance Facial
60 minuten
€64,50

Wilt u er op uw best uitzien? De high performance behandeling sluit aan op de behoeften van de mannenhuid, of het nu gaat om anti-aging, beschermen en hydrateren of zuiveren en kalmeren.

Inhoud van de behandeling: huidanalyse – Tranquillity welkomstritueel – reiniging – peeling – onzuiverheden en ingegroeide haartjes verwijderen – Esalen of Detox Touch massage – masker en hoofdhuid massage – afgestemde huidverzorging.